Per a la cursa s’estableix un màxim de 250 participants i les inscripcions es tancaran l’1 de setembre. També són obertes les inscripcions a la Pedalada popular de Sant Mateu, la Kàrstica 2014

Amb l’inici del curs s’inicia a Vallirana la celebració de diverses proves esportives amb el municipi baixllobregatí com a escenari. La primera serà la Cursa de Muntanya El Cérvol 2014, tot seguit hi haurà la Cursa Popular 11 de setembre i finalment la Pedalada Kàrstica 2014.

L’edició del 2014 de la Cursa del Cérvol que se celebrarà el 7 de setembre tindrà dos recorreguts, un de 10 Km i un de 26 Km. La cursa de 10 km és oberta a tothom, amb la corresponent autorització del tutor per al cas dels menors d’edat, i la inscripció a la de 26 km és oberta a major de 18 anys, però també podran participar-hi majors de 16 sota la responsabilitat d’un adult que l’acompanyi.

L’organització, el Club Triatló Vallirana, ha establert un màxim de 250 participants a la cursa.

Podeu obtenir més informació i apuntar-vos a la cursa a: http://cursadelcervol.blogspot.com.es (us adjuntem enllaç).

Pel que fa a la Kàrstica Biking Point, 12a pedalada BTT que se celebrarà el dia de Sant Mateu, 21 de setembre, en plena Festa Major de Vallirana, ja va obrir les inscripcions.

Tenint en compte que les inscripcions són limitades a 400 participants, millor no deixar-ho per darrera hora ja que la Kàrstica va creixent any rere any. El mateix dia de la cursa només s’acceptaran inscripcions si encara queden places.

La cursa d’enguany és de 40 km i 1.600 m de desnivell que transcorrerà per camins, corriols i trialeres per les muntanyes de Vallirana i pre Garraf. Un recorregut que te una dificultat física i tècnica mitja-alta exigent amb nous corriols i itineraris de gran bellesa.

Les inscripcions ja es poden fer a www.avaibooksports.com i a www.karsticabtt.com, i aquestes inclouen un maillot “KÀRSTICA 2014” i una bossa regal, i per recuperar forces amb un bon entrepà de botifarra, begudes, pastis i fruites.

Podeu obtenir més informació a: www.pinxovallirana.com / www.karsticabtt.com , info@pinxovallirana.com / Facebook Karsticabtt, www.avaibooksports.com; i a Botigues BIKING Point

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here