El cicle de concerts comença el proper 19 de setembre i durarà fins el 21 de desembre. El 4 d’octubre, la Perico Sambeat Big Band, creada per a la ocasió, conduirà la Festa d’aniversari

ContraBaix, la xarxa de músiques en directe de l’àrea metropolitana de Barcelona, celebra enguany el seu 15è aniversari amb un nou cicle de concerts que comença al setembre i amb una Festa el pròxim 4 d’octubre protagonitzada per la Perico Sambeat Big Band, creada ex profeso per a aquesta ocasió.

El pròxim 19 de setembre comença el XVè cicle de concerts per les sales de l’àrea metropolitana de Barcelona amb un concert de Marina BBFace & The Beatroots a la Sala Bulevard de Sant Joan Despí. Fins el 21 de desembre passaran per les sales de concerts artistes del nivell de Dani Nel·lo & Barcelona Big Blues Band, Anna Roig i L’ombre de ton chien, The Sey Sisters, Jerry González-Colina-Miralta Trio o Mazoni.

A més, per celebrar l’aniversari, el proper 4 d’octubre, Perico Sambeat Big Band conduirà l’espectacle més esperat d’aquesta edició. Músics destacats com Joan Monné, Joan Chamorro, Marc Miralta o Andrea Motis, entre molts d’altres, asseguraran l’èxit de la singladura i el gaudi per als assistents a un concert a l’Atrium de Viladecans, un dels espais més emblemàtics dels cicles ContraBaix.

Un cop finalitzat el concert, se celebrarà una jam session amb els músics de l’orquestra i altres convidats. La millor manera de brindar per l’esperit original del jazz: festa i participació col·lectiva.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here