Aquest dissabte 6 de setembre a les 13 h. a l’espai situat a prop de la Riera de Corbera, dins el terme municipal de Sant Andreu, l’Ajuntament baixllobregatí inaugurarà la zona recuperada per a la ciutat, d’aquest espai natural

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, mb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha realitzat durant els últims mesos els treballs de recuperació socioambiental de la Font de l’Hermano, un espai natural situat a prop de la Riera de Corbera,  dins el terme municipal de Sant Andreu.

Aquest espai natural està situat en el límit entre Corbera i Sant Andreu, entrant a la ciutat per la carretera nacional II des de Pallejà i a sota de l’escola de la localitat.

L’espai natural de la Font de l’Hermano (així era coneguda) és el terreny que envolta una font que antigament s’utilitzava per a netejar la roba, entre d’altres usos. Els espais que envolten la font s’havien fet servir com a lloc d’esbarjo.

L’Ajuntament ha volgut recuperar aquest espai natural i, en la aquesta primera fase, s’ha restaurat la font i millorat l’espai entorn a la mateixa, s’ha netejat la zona d’horts il·legals i de brutícia i s’ha realitzat una poda; així com s’ han recuperat i plantat espècies típiques del bosc, reperfilat la secció de la Riera i creat una zona d’estança.

A més, s’ha connectat la zona de la Font amb el nucli urbà, concretament unint-la amb el carrer Josep Tarradellas, mitjançant un camí, i amb els camins de muntanya que parteixen daquesta zona de bosc.

Una complerta recuperació d’un espai de gran valor natural i fluvial del municipi que ofereix un espai ideal de passeig i descans.

La inauguració es farà aquest dissabte 6 de setembre a les 13 h. El lloc de trobada serà l’entrada del col·legi Sant Andreu i s’anirà caminant per la zona recuperada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here