Entre d’altres novetats, es reestrena escola al Prat.  El Prat 1 obre les seves portes avui substituïnt el centre Pompeu Fabra, al que Ensenyament va aplicar a finals del curs passat, un tancament administratiu

Barcelona (ACN).- Un total de 569.230 alumnes i 29.957 professors comencen el curs aquest dilluns a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Per comarques, són 153.245 al Vallès Occidental, 143.495 al Baix Llobregat, 78.505 al Barcelonès, 70.042 al Maresme, 69.046 al Vallès Oriental, 18.923 al Garraf i 16.138 a l’Alt Penedès.

Una de les principals novetats del curs és la reestrena de l’escola del Prat de Llobregat, que va tancar a final del curs passat i ara torna a obrir amb canvi profund en l’equip docent i directiu i el projecte educatiu.

L’escola El Prat 1 obrirà portes avui després que el juny el Departament d’Ensenyament anunciés el tancament administratiu del centre Pompeu Fabra del Prat de Llobregat.

L’escola presenta un projecte innovador, amb “tres pilars: les arts escèniques, la música i la dansa” i una “metodologia activa”, sense llibres de text. Així ho ha explicat a l’ACN la directora, Sandra Gallardo. Nou docents de l’antiga escola s’han sumat al nou claustre, però Gallardo afirma que parteixen “de zero”.

El director dels Serveis Territorials, Josep Maria Pérez, destaca com a principal repte del centre “garantir l’èxit dels alumnes” i la regidora d’Educació, Pilar Eslava, desitja que “sigui l’escola del barri”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here