Les entitats No més morts a la C-55, Stop accidents i l’Associació de Veïns de Manresa van realitzar un acte de protesta dissabte passat tallant la carretera C-55 durant 30 minuts, des de les 5 i fins a dos quarts de 6, a l’alçada del quilòmetre 2 entre Olesa i Abrera

L’acte, que va comptar amb l’assistència d’una 30a de persones, es va realitzar 12 dies després que en aquest punt quilomètric es produís la mort d’un veí de Barcelona de 55 anys.

Aquest tipus de protesta es repeteix cada vegada que un accident de trànsit a la carretera c55 provoca la mort d’un conductor. Aquesta vegada va ser el passat dilluns 1 de setembre quan un barceloní de 50 anys va perdre el control del vehicle i no va poder superar les ferides provocades per l’accident.

L’acte celebrat al punt quilomètric número 2, just on es va produir l’accident, va comptar amb la presència d’una 30a d’assistents entre membres de les associacions i persones que han patit accidents en aquesta via o familiars dels qui hi han perdut la vida.

Al voltant de dos quarts de 6 de la tarda i després de 5 minuts de silenci, la circulació es va normalitzar.

 

Font: Ajuntament d’Olesa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here