Es va produir un vessament d’una ampolla de 50 quilos en mal estat

Castelldefels (ACN).- Els Bombers de la Generalitat han donat per finalitzada la fuita de clor en una piscina de Castelldefels, que aquest dimarts a la nit va obligar a desallotjar una cinquantena de persones d’un bloc d’apartaments de tres plantes. però que no va causat ferits.

Els fetsvan tenir lloc poc després de les nou de la nit quan, per causes que s’investiguen, quan es va vessar el clor d’una ampolla de 50 quilos en mal estat que estava a la sala de màquines de la piscina comunitària de la finca, al número 15 del carrer Jacint Verdaguer.

Vuit dotacions dels Bombers seguien treballant a les onze de la nit per retirar el clor vessat, així com tres ampolles més que també hi havia a la mateixa sala.

Els veïns, que van poder ser reallotjats, ja han pogut tornar a casa un cop aixecada la restricció. Una dotació dels Bombers s’ha quedat de reten tota la nit i la fuita ja ha quedat segellada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here