Es desenvoluparà al campus de la Universitat Politècnica els pròxims 20 i 21 de setembre. L’objectiu d’aquest esdeveniment, que inclou activitats obertes al públic en general, és donar a conèixer l’aviació a través de la simulació, fet que converteix la localitat baixllobregatina en una de les capitals de la simulació de navegació aèrea

Després del gran èxit de les edicions anteriors, segons l’organització, el BCN AirSim Meeting congrega aquest cap de setmana, 20 i 21 de setembre, al Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) a Castelldefels, a nombrosos professionals del sector aeri que impartiran tallers i activitats per a tots els públics.

Segons l’alcalde de la localitat, Manuel Reyes, “el programa d’actes proposat reflecteix la passió dels seus organitzadors per la navegació aèria i els últims avenços sorgits en aquest camp”.

L’esdeveniment dóna cabuda a tota mena de disciplines: la simulació aèria, l’spotting (una afició que fusiona l’aviació amb l’art de la fotografia), i l’aeromodelisme, entre d’altres. Tot plegat emmarcat en un programa d’activitats que conté conferències, exhibicions, tallers, visites i exposicions.

Pots consultar el programa de les dues jornades a www.basm.es.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here