Aquests premis de carácter bianual, que atorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, s’entregaran el proper 14 de novembre de 2014, a l’ATRIUM de Viladecans. En aquesta edició, s’incorpora com a novetat l’elecció de la Personalitat Baixllobregatina de l’Any; una votació popular que ja és oberta, i que enguany es disputen l’actriu Clara Segura i el periodista Jordi Évole

premisreconeixementtitularL’objectiu dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat (PRC), s van començar a concedir l’any 1999 i es convoquen cada dos anys, és el reconeixement públic del treball realitzat per persones, col·lectius, entitats, institucions, empreses o organismes.

Se’n valorarà la trajectòria cívica, emprenedora, artística, professional i científica, que hagi tingut una repercussió pública i un desenvolupament de manera notòria sobre la comarca del Baix Llobregat.

Es tracta, doncs, de 12 premis sobre literatura, cultura popular i folklore, música, arts visuals, arts escèniques i cinema, recerca, comunicació, preservació del patrimoni, reconeixement cívic, pedagogia, iniciativa comarcal i un premi especial que s’atorgarà a un projecte, actuació o iniciativa dins de l’àmbit dels països de parla catalana.

La Personalitat Baixllobregatina de l’Any

Una de les novetats d’aquesta edició de 2014, és la possibilitat que s’otorgui aquesta distinció, escollida per votació popular entre dues candidatures. Aquest reconeixement neix amb vocació de continuïtat i es pretén que formi part d’aquests Premis, de manera indestriable.

Les nominacions, realitzades per la junta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, han estat enguany per l’actriu baixllobregatina, Clara Segura, i per el presentador de televisió del Baix Llobregat, Jordi Évole.

Les votacions es poden efectuar via mail (cecbll@llobregat.info) o amb l’aplicació web que trobareu  a la web del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here