Les 50 fotografies de Kim Manresa, que recullen imatges d’escoles d’arreu del món, ja es poden visitar a la Biblioteca Valentí Almirall del Papiol. L’Exposició és un projecte educatiu de sensibilització al voltant del dret a l’educació i les desigualtats socials

La comunitat educativa del municipi va participar abans de la inauguració en una sessió prèvia en la qual el comissari, Carlos Ernesto García, va presentar les recomanacions didàctiques i va oferir pautes per treballar a les aules els objectius de l’exposició, a partir de les realitats que hi ha al voltant de les fotografies.

L’exposició, que s’estarà al Papiol fins al 8 de novembre, ha estat inaugurada divendres passat. La regidora d’Educació del Papiol, Marta Gimeno, que hi va participar , va destacar l’interès de l’Ajuntament baixllobregatí a proporcionar aquest recurs a l’escola Pau Vila, així com a la ciutadania en general, pels seus valors educatius i artístics.

La Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments l’exposició Escoles d’Altres Mons des de l’any 2006. Més de 50 municipis ja han acollit aquesta mostra que ha rebut més de 35.000 visites. Per a aquest curs 2014 – 2015 està previst que arribi a 10 municipis més.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here