L’esmena es va presentar ahir, juntament amb una moció que serà ratificada en el ple del 31 d’octubre, al registre general del Congrés dels Diputats

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sant Feliu, integrada per tots els grups municipals (ICV-EUiA-ISF, PSC, CiU i PP),tag heuer replica amb el suport d’ERC, proposa de manera unitària demanar al Govern de l’Estat la inclusió del projecte de soterrament de les vies a la ciutat en els Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2015. L’esmena va ser presentada ahir, juntament amb una moció que serà ratificada en el ple del 31 d’octubre, al registre general del Congrés dels Diputats.

La moció inclou demanar als grups homòlegs del Congrés dels Diputats que presentin una esmena unitària a l’avantprojecte de PGE de 2015 perquè s’inclogui en la partida de Rodalies de Barcelona l’aportació econòmica necessària per licitar les obres al 2015, donant compliment del Pla 2010-2015 aprovat en el seu moment pel Ministeri de Foment. El cost total del soterrament és de 120,8 milions d’euros.

L’Ajuntament de Sant Feliu també sol·licita als governs de l’Estat i de la Generalitat de Catalunya la inclusió del soterrament en la planificació de les inversions ferroviàries de l’Estat a Catalunya i la seva formalització en el corresponent conveni de finançament entre les tres administracions. Aquest és el quart any consecutiu que l’Ajuntament presenta al·legacions als pressupostos de l’Estat per no contemplar el soterrament.

D’altra banda, el mes d’abril passat,tag heuer replica watches l’Ajuntament va demanar la inclusió de les obres del soterrament en el Plan de Inversiones en Transporte, Vivienda e Infraestructuras (PITVI).

L’Ajuntament considera el soterrament imprescindible per a la seguretat de milers de ciutadans i ciutadanes que travessen el pas a nivell cada dia, el qual té les barreres baixades 50 minuts cada hora. El soterrament també seria una obra clau per poder incrementar les freqüències de pas dels trens de la línia C4 de Rodalies de Barcelona, reclamació que han fet tots els ajuntaments afectats del Baix Llobregat, Alt Penedès i Baix Penedès.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here