El Reial Madrid va avançar-se en l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei després de vèncer a domicili a l’humil UE Cornellà (1-4) gràcies a un doblet de Raphael Varane, que va estar inspirat en la rematada de cap, a ‘Chicharito’ Hernández i a Marcelo, que no va desaprofitar l’ocasió que li va oferir Ancelotti a l’interior esquerre. Per part del Cornellà va marcar el gol de l’honor el seu pichichi, Óscar Muñoz

El partit no va ser el mateix per a uns i per a uns altres. Per als blancs va ser unpartit  més en una temporada carregada de compromisos; per als catalans es tractava segurament,  del partit de les seves vides, l’oportunitat de sortir a la tele i de jugar davant milers d’espectadors, gairebé 30.000 que van ocupar les graderies de l’estadi de l’Espanyol.

El Cornellà, recentment ascendit aquesta temporada a Segona B, es conformava amb fer una bona caixa i garantir la seva estabilitat econòmica la propera campanya, cosa que ha aconseguit amb els ingressos d’aquest dimecres. El que no va aconseguir va ser deixar viva l’eliminatòria per viatjar al Santiago Bernabéu amb algun objectiu més que el de gaudir l’experiència.

Poc va durar l’efervescència dels cornellanencs, que van encaixar el primer gol als deu minuts, després d’una distracció defensiva en un córner. Un potent Varane  va marcar a la portería de Segóvia. El gol va omplir de condescendència als blancs, que van aixecar el peu de l’accelerador al quart d’hora de partit.

Els vigents campions de la Copa del Rei no van protestar una sola acció i van deixar fer al seu rival, obligat a buscar les pessigolles al campió d’Europa per la seva condició de local. Poc després, els nois de Jordi Roger -entrenador i admistratiu  a una escola- van aconseguir batre la porteria defensada per Keylor Navas, una de les novetats madridistes en lloc d’Iker Casillas.

Óscar Muñoz, el pichichi de l’equip a Segona B amb tres dianes, va aprofitar un enviament des de la banda dreta, va guanyar la posició a Arbeloa i va marcar l’empat que va retornar l’esperança a la graderia de Cornellà, la qual tampoc ocultava la seva predilecció -en una gran majoria- pel color blanc. L’ariet català, estudiant de farmàcia, va definir amb una volea molt centrada.

Quinze minuts li va durar l’èxtasi al Cornellà fins que novament Varane -amb un cop de cap en un córner- matava l’eliminatòria a pocs minuts per al descans. Després del pas per vestuaris, els d’Ancelotti no van fer broma i van sortir a sentenciar el partit, encara que en cap cas fent faltant al respecte al seu rival.

Va enlluernar Isco per enèsima vegada -Cornellà va cantar el seu nom fins en tres ocasions- i ‘Chicharito’ va tenir temps per no fallar a la seva cita amb el gol després d’un excel·lent revés. També va marcar Marcelo, després d’un rebutgi, i van jugar els canterans Álvaro Medrán i Raúl de Tomás, en la que va ser la desena victòria consecutiva del Reial Madrid.

Óscar Muñoz (Cornellà): “Mai havia jugat amb tant públic”

El davanter de la Unió Esportiva Cornellà, Óscar Muñoz, es va mostrar impressionat després d’haver jugat contra el Reial Madrid de tu a tu,  amb “tant públic davant” i va agrair l’esforç que va realitzar la seva afició en aquest partit d’anada de setzens de final de la Copa del Rei.

“Mai havia jugat amb tant públic davant”, va dir l’Óscar en declaracions a Canal Plus. “És veritat que l’única ocasió que he tingut l’he posat a dins. I ha estat l’empat!”, va afegir l’ariet català, que també és el màxim golejador del seu equip a Segona B amb tres dianes.

“Després la qualitat del Reial Madrid ha fet la diferència i el partit ha acabat amb 1-4. Parlant malament, et fot molt que el Madrid et marqui amb estratègia, crec que és alguna cosa que podríem controlar una mica més”, va etzibar el jugador del Cornellà, que va dir haver aconseguit la samarreta de Nacho com a record. “És molt bona gent i és un plaer haver jugat contra ell”, va sentenciar.

Finalment, Óscar Muñoz va admetre que li va saber “una mica greu” la celebració de Marcelo després del quart gol. “Em sap una mica greu que es posi a fer tombarelles amb l’1-3. Ell m’ha dit que ha de celebrar-ho, igual que ‘Chicharito’, però nosaltres guanyem pocs diners i juguem a Segona B. No hi ha cap problema, però jo els ho havia de dir a ells”, va sentenciar.

Per acabar, l’ariet del Cornellà va enviar un missatge a l’afició. “Vull agrair a l’afició que hagi vingut fins a aquí per estar amb nosaltres. Han estat molt bé”, va finalitzar Óscar.

Font: Europa Press       Imatge: @arnaufunes