L’afluència als multicines augmenta un 43 % pel que fa a l’edició de 2013

Els cinemes Full HD del centre comercial Splau, a Cornellà , han rebut 19.282 espectadors durant la VII edició de la Festa del cinema, una iniciativa que des del dilluns i fins a ahir ha ofert al públic assistent entrades a 2,90 euros.

El nombre d’espectadors en aquests tres dies ha superat totes les expectatives. Un total de 19.282 espectadors s’han sumat a aquesta proposta, la qual cosa suposa un 43% més que en l’edició d’octubre en la qual 13.436 persones van acudir a la multisala del centre comercial.

El dimarts va ser el dia de major afluència als cinemes Full HD de l’Splau amb un total de 6.939 visitants, la qual cosa suposa un increment del 54% respecte al mateix dia d’edició d’octubre de 2013, quan es van vendre 4.495 entrades. El dilluns van anar al cinema 5.508 espectadors i el dimecres, últim dia de la Festa del Cinema, es va tancar amb una afluència de 6.835 assistents.

Per a Splau, aquestes xifres demostren que “la Festa del Cinema és un gran atractiu per als espectadors” ja que s’aconsegueix augmentar de manera significativa el nombre d’assistents a la *multisala. En una setmana normal, de dilluns a dimecres, el total d’entrades venudes ronda les 5.000 mentre que, amb la Festa del Cinema, la xifra aconsegueix les 19.000 entrades.

La pel·lícula més vista en aquests tres dies ha estat ‘Drácula: la llegenda mai explicada’, seguida del film ‘Perduda’, una adaptació del best-seller de Gillian Flynn, i la producció espanyola ‘Torrente 5’.

En total, 2.196.101 espectadors han omplert les sales de tota Espanya en la VII edició de la Festa del Cinema, una xifra un 15% major respecte la de l’edició anterior. Aquesta iniciativa, creada pels representants de la indústria del cinema, va néixer en 2009 amb l’objectiu de fomentar l’assistència al cinema.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here