El recorregut anirà des de la Plaça de la Vila del Prat de Llobregat fins a l’Hospital Universitari de Bellvitge, amb el que es vol expressar el rebuig a la precària situació actual de la sanitat pública catalana i que s’escolti a tots els usuaris conjuntament

Avui dissabte 15 de novembre, les usuàries i els usuaris del sistema sanitari públic, mitjançant una plataforma ciutadana convocant, fan una crida a la participació ciutadana en una jornada per reivindicar els recursos humans i materials necessaris per recuperar la qualitat de la sanitat pública amb un funcionament sostenible i eficaç.

A les 10:30h està convocada la concentració a la Plaça de la Vila, on hi participaran diferents col·lectius i entitats de la ciutat, juntament amb els ciutadans i ciutadanes del Prat i d’altres localitats veïnes.

Posteriorment, s’iniciarà el recorregut a peu fins l’Hospital de Bellvitge, on es trobaran amb l’altre marxa iniciada des de L’Hospitalet de Llobregat, i es procedirà a la lectura d’un manifest dintre d’un acte festiu i reivindicatiu.

Aquesta jornada compta amb el suport i la participació de nombroses entitats locals, associacions de veïns i partits polítics, que han unit els seus esforços per l’objectiu comú de recuperar els drets dels usuaris a una sanitat pública de qualitat.

A través del següent arxiu podeu escoltar les declaracions de Ramon Montoya, president de la junta de personal de l’Hospital de Bellvitge, a El Prat Ràdio (91.6 FM).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here