La Comissió de la Variant reclama les millores en seguretat en la travessa urbana mentre durin les obres

El Ministeri de Foment va anunciar que la setmana vinent es reprendran les obres de la Variant de Vallirana després dels 1.200 dies que porten aturades. Un anunci fet pel secretari general d’Infraestructures, Manuel Niño, en la compareixença davant la Comissió de Foment de la Cambra Baixa.

L’Ajuntament de Vallirana rep amb satisfacció aquesta notícia que ha confirmat amb les empreses constructores i des d’Alcaldia s’espera que aquesta sigui la represa definitiva de les obres de la variant.

També es confia plenament en el fet que aquesta represa de les obres representi una reactivació de l’activitat econòmica, així com també amb la contractació de treballadors aturats del sector de la construcció al municipi, malgrat que a dia d’avui no s’ha demanat personal a la borsa de treball de l’Ajuntament.

L’alcaldessa, Eva Martínez, confia també que l’anunci de properes reunions amb el Ministeri de Foment serveixin per posar en marxa les mesures que incrementin la seguretat viària en la travessa de la N-340 pel centre del poble mentre durin les obres de la variant.

Aquesta és una demanda que, en el seu moment, ja va manifestar al Ministeri la Comissió de Treball per la Variant de Vallirana, constituïda pels partits polítics del municipi i la ciutadania.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here