El PELL i Can Mercader s’adhereixen així a la filosofia smart city que posa en pràctica serveis interactius a disposició de la ciutadania. S’estima que l’aplicació serà molt útil pels més de 5.000 abonats d’ambdues instal·lacions a més dels ciutadans que la vulguin descarregar per a informar-se d’activitats puntuals

L’Ajuntament de Cornellà treballa amb i per a la innovació i un bon exemple són les diferents aplicacions de mòbils que ha desenvolupat en els darrers mesos amb l’objectiu d’utilitzar les noves tecnologies per tal que els seus serveis siguin interactius i eficients a disposició de la població. Ara, presenta la nova aplicació de mòbil gratuïta que dóna informació eficient i actualitzada de la diversificada oferta esportiva i d’oci, d’una banda el Parc Esportiu Llobregat, inclòs el Centre Cívic i la Ludoteca ubicada en el mateix edifici, i d’altra, el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader. Compatible per a Android i iPhone, l’aplicació pot descarregar-se a través de paraules clau com PELL, Parc Esportiu, centre esportiu o Can Mercader i ofereix complerta informació d’horaris, serveis, tarifes, notícies d’ambdues instal·lacions.

El PELL reuneix en l’actualitat més de 3.200 abonats i abonades que gaudeixen de les seves instal·lacions: piscina coberta, activitats dirigides, sales de fitness, de spinning, piscina exterior, a més de la Ludoteca i el Centre Cívic que comparteixen edifici amb un munt d’activitats d’esbarjo i educatives pels més petits i de cursos de tot tipus amb un gran nombre d’inscrits. La gran afluència de públic fa necessària una eina d’aquest tipus, una aplicació de mòbil que mantingui informats als usuaris amb una accés senzill i ràpid de totes les activitats del PELL.

De igual forma, el Complex Can Mercader, tot i que fa poc més d’un any des de la seva obertura, ja registra més de 2.000 abonats, amb una mitja d’assistència diària de més de 500 persones. Amb la nova aplicació compartida amb el PELL els ciutadans tindran complerta informació de tota l’activitat que es realitza en el nou complex tenint en compte que en els mesos d’estiu l’afluència creix amb la posada en marxa de la piscina exterior. L’any passat es va superar els 61.000 usos, entre abonats i entrades puntuals.

A més dels serveis habituals diaris i setmanals, l’aplicació informarà a través de l’enllaç al departament de notícies de qualsevol altra campanya de dinamització que es porten a terme en els equipaments com per exemple, les inscripcions trimestrals de la Ludoteca i del Centre Cívic, els programes de caire esportiu-festiu com el de Carnestoltes, Halloween, Nadal, per a la setmana Mulla’t per l’esclerosi múltiple, o de qualsevol altra activitat com la posada en marxa dels campus d’estiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here