El col·lectiu BiciCultura BCN, creat per a impulsar l’ús de la bicicleta a la ciutat, torna a repetir rutes pel Delta del Llobregat, en una activitat vinculada al QuintoTapa Pota blava. Diverses pedalades populars se succeïran durant la celebració del QuintoTapa, la segona aquest dissabte 29 de novembre

Després de l’exitosa primera experiència al QuintoTapa Carxofa Prat, l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) torna a repetir col·laboració amb el col·lectiu BiciCultura BCN, organitzant rutes en bicicleta pel Delta del Llobregat, durant els quatre caps de setmana que dura el QuintoTapa Pota blava.

L’activitat tracta de combinar la passejada en bicicleta pel Delta del Llobregat amb un final amb aperitiu. La novetat de l’edició d’enguany és que els ciclistes sortiran de diferents punts per acabar a El Prat fent una ruta per recuperar forces a diferents restauradors del QuintoTapa. A més, les quatre sortides programades tocaran un tema monogràfic diferent vinculat al territori del Delta.

Les rutes tenen una longitud d’uns 15 km i estan pensades per a tenir una durada màxima de 3 hores, amb un recorregut pla i sense cap dificultat. Cal portar bicicleta pròpia i seran grups màxim de 20 persones. El darrer dia, donades les condicions d’accés a La Ricarda, el grup serà d’entre 30 i 40 persones.

Les quatre pedalades

1.- Diumenge 23/11/2014. Plana agrícola del Delta del LlobregatRuta per diverses explotacions agrícoles. En especial se’n visita una de producció de pollastres de Pota blava • Inici: a les 10:00 h a l’Estació dels FGC de Sant Boi de Llobregat. Final: a l’Estació de RENFE del Prat de Llobregat.

2.- Dissabte 29/11/2014. Grans infraestructures i equilibri territorialRuta rodejant el perímetre de l’aeroport per a copsar el delicat equilibri amb el Parc Natural. Visita a l’observatori d’aus de la llacuna del Remolar. • Inici: A les 10:00 h a l’Estació de RENFE de Viladecans. Final: a l’Estació de RENFE del Prat de Llobregat.

3.- Diumenge 07/12/2014. Plana Industrial del Delta del LlobregatRuta per la plana deltaica agrícola transformada en teixit industrial i de  magatzems. Polígon Industrial del camí del Mig, de la Zona Franca i Pratenc. • Inici: a les 10:00 h a l’Estació de RENFE de l’Hospitalet de Llobregat. Final: a l’Estació de RENFE del Prat de Llobregat.

4.- Dissabte 13/12/2014. Edificacions singulars al Parc Natural del Delta del LlobregatRuta per la part baixa del Parc Natural fins a la desembocadura del riu. Visita al Semàfor, al mirador de la Torre de la Marina i a la casa Gomis (Arquitecte: Antoni Bonet Castellana) situada a la finca de La Ricarda. • Inici: a les 10:00 h a l’Estació de RENFE de El Prat de Llobregat.  Final: a l’Estació de RENFE del Prat de Llobregat.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here