Prop de cinquanta alcaldes, regidors i regidores i caps de llista que Esquerra Republicana de Catalunya presentarà les pròximes municipals es reuniran aquestel cap de setmana a Castelldefels en una trobada municipalista que se celebrarà a l’Hotel Rey Don Jaime de la ciutat

El President d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, obrirà avui la reunió on es debatrà, entre d’altres, el projecte municipalista d’Esquerra en el marc de la Unió Europea, amb la presència de l’eurodiputat Josep-Maria Terricabras.
La reflexió dels edils d’Esquerra està destinada a enfortir l’esquerra independentista del país quan falten pocs mesos per les eleccions municipals vinents.
Es compartiran experiències destinades a la cohesió, sostenibilitat i emprenedoria dels municipis republicans amb la finalitat de dibuixar les línies definitòries del projecte municipalista d’Esquerra.
Amb la voluntat de sumar l’espai de l’esquerra socialdemòcrata i inequívocament independentista, Esquerra ha acordat més de cent candidatures amb formacions com NECat, Avancem, Moviment Catalunya, Catalunya Sí o Socialisme, Catalunya i Llibertat fet aquest que serà objecte d’una taula rodona el diumenge a primera hora.
La Secretària General d’Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira, clourà la trobada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here