Aquest diumenge 23 de novembre, l’associació Amics dels Vehicles Clàssics de Begues, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç i Turisme, organitza la segona edició de la Trobada de vehicles clàssics de Begues. Durant tot el matí, hi haurà una exposició de cotxes a l’exterior del club de Begues i, a l’interior, una de motocicletes

A partir de les 9.30 h s’aparcaran prop d’un centenar de cotxes al carrer Alp, davant del Club de Begues, on tothom que s’hi apropi podrà admirar vehicles que van circular entre els anys 40 i els 80.

A les 11.30 h es donarà el tret de sortida al recorregut que portarà els cotxes clàssics fins a Olesa de Bonesvalls, d’on tornaran cap al Club de Begues.

Paral·lelament, a l’interior del club s’hi mostraran motocicletes antigues, algunes de les quals s’han rescatat de garatges del poble i estan pendents de restaurar, una tasca que vol potenciar l’associació.

Enguany, com a novetat, es muntaran 13 paradetes de l’associació Artesans de Begues i la Pastisseria Marcel i FR Apicultors aportaran el toc gastronòmic a la trobada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here