Antoni Poveda, primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, ha manifestat: “Catalunya necessita que la Generalitat i el Govern dialoguin de manera inmediata”

La semana passada, l’executiva de Federació del PSC del Baix Llobregat s’ha reunit per analitzar i fer balanç dels darrers esdeveniments polítics, i va mostrar la seva preocupació pels resultats de la crisi econòmica i la situació en què es troben moltes famílies a causa d’aquesta crisi.

“Ens trobem davant d’una situació d’alt risc, de pobresa i de privació de recursos materials. Cada vegada més famílies, ja són a prop de 300.000 llars catalanes, les que pateixen a causa de l’atur de llarga durada, de la pèrdua de prestacions d’ocupació i de prestacions socials, i per les dificultats de manteniment de l’habitatge i el subministres bàsics del mateix”, explica el PSC en un comunicat.

El primer Secretari, Antoni Poveda, va declarar que “el govern de la Generalitat està fent un pèssim paper, situant-se com a convidat de pedra quan el que hauria de fer és actuar per garantir les mínimes condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes”.

Davant d’aquesta situació, en la qual moltes d’aquestes famílies patiran les conseqüències durant aquest hivern, l’Executiva comarcal va remarcar, a través del seu primer Secretari, que “els únics què, tot i tenir pocs recursos, estan treballant i fent costat a les persones més vulnerables, són els Ajuntaments, sensibles a la realitat diària d’aquestes famílies”.

Per defensar aquests col•lectius, el PSC aprovarà mocions a tots els Ajuntaments exigint el compromís dels Govern de l’Estat Espanyol i de la Generalitat, per tal que facin front a aquesta situació.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here