La plantilla de la indústria d’impressió Rotocayfo ha convocat una setmana d’aturades parcials en protesta per la falta de diàleg amb la que, segons els sindicats, l’empresa està duent a terme el trasllat de la planta de Sant Vicenç dels Horts a Santa Perpètua de Mogoda

(EFE).-Segons ha indicat a Efe la Federació d’Indústria de USOC, la companyia està realitzant el trasllat “sense negociar gens amb el comitè”, que exigeix saber en quines condicions es realitzarà el canvi d’ubicació i com afectarà a la plantilla.

Les aturades, de dues hores, es duran a terme a partir d’avui dimarts, dia 25, durant el període inicial d’una setmana, encara que no es descarta perllongar les protestes si l’empresa segueix sense atendre les demandes sindicals, segons les mateixes fonts.

Un centenar de persones treballen en aquesta empresa d’arts gràfiques, que sempre s’ha caracteritzat, assegura USOC, per la seva “falta de diàleg” amb la representació sindical.

L’any 2012, la plantilla de Rotocayfo (l’antiga Printer) de la planta de Sant Vicenç ja va convocar aturades durant tot un mes per l’acomiadament de 12 persones per motius d’absentisme.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here