En el marc de la VI temporada d’òpera i ballet a CineBaix, avui el dimecres 26 de novembre a les 20.15h, es podrá gaudir de L’ELISIR D’AMORE de Gaetano Donizetti, una òpera alegre dividida en dos actes i cantada en italià, amb una durada aproximada de 2 h 45 minuts (inclou un descans). La retransmissió en directe i en alta definició será des de la ROYAL OPERA HOUSE de Londres

Ambientada al sud d’Itàlia, aquesta producció de Laurent Pelly compta amb un repartiment d’estrelles en el qual s’inclou el baríton gal·lès Bryn Terfel com el Dr. Dulcamara, en el que serà el seu debut al Covent Garden interpretant aquest personatge, i la soprano britànica Lucy Crowe com a Adina, la dona més sofisticada del poble. El tenor italià Vittorio Grigolo interpretarà el paper de l’enamorat Nemorino.

Aquesta comèdia romàntica explica la història de Nemorino, que se serveix d’una poció màgica que li prepara el Dr. Dulcamara per intentar seduir Adina. Les intencions amoroses de Nemorino es veuen interrompudes abruptament amb l’arribada d’un altre pretendent, el sergent Belcore, fins que Adina s’adona del que li dicta el seu cor.

Una obra que transmet calor mediterrani, i que compta amb una magnífica producció que torna per tercera vegada a l’escenari del Covent Garden amb els seus personatges coloristes i la sensacional partitura de Donizetti. L’orquestra estarà dirigida per Daniele Rustioni, antic alumne del programa de joves artistes Jette Parker.

Les entrades es poden comprar a la taquilla del mateix cinema de santfeliuenc, amb un cost de 16 € (socis de CineBaix: 14 €)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here