Jordi Martin ha guanyat el concurs de cartells que des de fa 29 anys serveix per escollir la imatge de la Fira de la Candelera 2015, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer.. La creació guanyadora utilitza alguns elements representatius de la Fira per destacar els 164 anys d’història d’aquest esdeveniment

“164a” és el títol del cartell guanyador de la 164a Fira de la Candelera, obra presentada per Jordi Martin Figuerola, veí de Barberà del Vallès. El passat dimecres 5 de novembre es va celebrar el 29è Concurs de Cartells de la  Fira de la Candelera. El jurat es va reunir a les 20 hores a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal per tal d’emetre el seu veredicte dels 44 cartells que es van presentar.

Durant la presentació, l’autor del cartell guanyador va explicar que havia buscat “una imatge fàcil d’associar i basada en objectes molt quotidians i representatius d’alguns dels sectors més populars de la Candelera”. Aquesta és la quarta vegada que Martin guanya el concurs, i sempre amb jurats diferents.

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va destacat que “el cartell és més important del què sembla, perquè és la imatge exterior de la Fira i, per extensió, la imatge exterior de Molins de Rei, atès que la Candelera és el nostre més gran i millor aparador” i va subratllar que “és una imatge neta i ràpidament reconeixible”.

El tinent d’alcalde, Xavi Paz, va comentar que “aquest cartell recalca molt la llarguíssima trajectòria de la Fira i la feina feta per moltes generacions consecutives per aprofitar els fruits que ha donat aquesta terra”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here