Diumenge  passat va ser un dia de presentacions a la Passió d’Esparreguera. Es va presentar la JOCPE (Jove Orquestra de Cambra de la Passió d’Esparreguera) així com també el Cartell de la temporada 2015 de la Passió d’Esparreguera

cartellpassioesparreguera2015La presentació del cartell, és un compte enrere a la nova temporada 2015. Una temporada amb moltes novetats. Hi haurà un reforç a l’àrea musical amb la presència de la JOCPE, hi ha nous dissenyadors pel cartell, així com també, nova direcció escènica. Així com també altres novetats que s’aniran descobrint.

Durant les últimes temporades i en diverses ocasions, el disseny del cartell de la Passió va estar en mans del dissenyador esparreguerí Olivier Grau. Aquest any, la junta de la Passió ha confiat el disseny a dos dissenyadors esparreguerins, Imma Mestre i Joan Pérez.

Pels dissenyadors, i tal i com van explicar, ha estat un gran repte per ells, ja que no només és un cartell que es veu al poble, sinó que també te una gran projecció.

Els dissenyadors han mantingut el format del cartell d’anys anteriors i també han utilitzat el recurs de la fotografia. Segons una de les dissenyadores, l’Imma Mestre, “així seguíem una mateixa línia estilística i que no volíem perdre, i així, fixar-nos més amb l’estètica i el propi concepte que volíem transmetre”.

Els autors del cartell, s’han volgut desmarcar de l’estètica que ja hi havia, que igualment fos directe, clara i impactant però alhora que fos minimalista. En aquest cas, tal i com va remarcar l’Imma Mestre, el color predominant és el blanc, que pretén explicar una història amb un únic fil argumental.

Finalment, els autors del cartell de la Passió d’Esparreguera 2015, van agraïr a la Passió el fet d’haver col·laborat en el disseny del cartell, així com també la col·laboració del David Puente (actor de Jesús a la Passió i també protagonista en el cartell).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here