Els carrers del Barri Antic i l’Eixample acolliran aquesta novena edició de la Fira Medieval, que durant tres diez oferirà als visitants activitats tan diverses com exhibicions de falconeria i d’arquers, lluites de cavallers medievals o música medieval, entre d’altres

Els visitants del mercat d’artesans i comerciants podran triar entre més de 150 parades amb ambientació de l’època i amb productes nadalencs per trobar des de perfums i joguines de fusta fins a formatges artesans, passant per bijuteria o sabons i altres productes dels comerços locals que se sumen a la festa.

També hi podreu adquirir estels solidaris per al vostre arbre de Nadal, la recaptació de la venda dels quals es destinarà al Punt Solidari de Viladecans. A més, enguany hi ha una novetat destacada: s’allarga el recorregut fins a la reformada plaça de la Constitució i el seu nou Mercat Municipal.

La fira que recorda l’Edat Mitjana, i avança també el Nadal, ofereix també tot un programa d’activitats per al gaudi familiar. A més, l’encesa de l’enllumenat nadalenc, que compta amb lluminàries de baix consum, es fa coincidir amb el primer dia de celebració de la fira.

Entre les activitats proposades per la fira, a la plaça de la Vila, els carrers del Sol i de la Farina, la placeta de Molins i el carrer de Jaume Abril, hi trobareu: una parada àrab on podreu prendre el típic te verd amb menta, un inflable i carrusels medievals, arquers, una exposició d’instruments de tortura, una taverna medieval, camells i dromedaris, recreacions de lluites, demostracions d’oficis –ferrer i teixidora–, l’escola infantil de cavallers, demostracions de falconeria i forns de pa. Un cop ja al carrer del Doctor Reig, podreu gaudir d’un tronc viking infantil, un taller d’espases, un calígraf àrab que escriurà el vostre nom o el de la persona que vulgueu, ponis i rucs perquè els nens i nenes facin un passeig i un vaixell medieval.

A més podeu participar amb l’etiqueta #ViladecansMedieval a les xarxes socials Twitter i Instagram per participar en el concurs que organitza la Xarxa Comercial de Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here