Per a aquesta edició 2014-2015, s’ha dissenyat una nova pàgina web des de la que es poden adquirir entrades en línia

EFE – Les representacions d’aquesta 53 edició del Pessebre Vivent tindran lloc tots els caps de setmana i dies festius compresos entre aquest dissabte i el diumenge 11 de gener de 2015, a l’espai conegut com la Penya del Corb de la localitat baixllobregatina, segons informa l’associació Amics de Corbera, organitzadora de l’esdeveniment.

En aquesta manifestació cultural participen uns 250 actors i actrius voluntaris, tots ells veïns i veïnes de Corbera.

Aquest any, el Pessebre Vivent de Corbera ha incorporat una sèrie de novetats per facilitar la informació als usuaris, com el disseny d’una nova pàgina web, la venda d’entrades en línia i la creació de nous perfils a la xarxes socials de Twitter (@PessebreCorbera) i Instagram, a més de reforçar la plataforma de Facebook, que ja compta amb més de 5.300 seguidors.

L’última edició del Pessebre Vivent de Corbera va tancar amb un total de 23.155 visitants, amb un increment de l’11,3% respecte a l’any anterior, mentre aquest any espera augmentar un 8% i arribar als 25.000.

Des dels seus inicis l’any 1962 aquest espectacle nadalenc s’ha representat més de 2.050 vegades i ha registrat un total de 820.000 visitants.

El lloc on es representa, La Penya del Corb, és un escenari natural de més de 14.000 metres quadrats que acull un circuit d’escenes del pessebre de més de 700 metres..

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here