L’AMB preveu que els treballs de neteja durin entre 5 i 7 dies

Platges

Els temporals de l’últim cap de setmana han causat alguns desperfectes a les platges i els parcs de l’àmbit metropolità.

Tècnics de l’AMB han començat a avaluar danys per reparar i netejar els espais públics. Amb tot, en tant que l’àrea metropolitana de Barcelona no ha estat de les zones més castigades, els danys no són de gran abast.

Dutxes, aparcaments de bicicletes i la resta d’elements es troben en perfectes condicions, segons indiquen des de l’AMB.

Algunes passeres de fusta han resultat “lleugerament desplaçades” a causa de la inundació de les platges i l’onatge. En canvi, el temporal ha deixat gran quantitat de residus, sobretot a les platges del nord.

El riu Llobregat

El riu Llobregat baixava amb força aquests dies, en especial al seu pas per el Prat de Llobregat, on va arribar a tocar els dos extrems de la llera i va inundar el dic de formigó del parc del Riu. No obstant, no es va produïr cap desbordament en cap punt del seu recorregut pel municipi.

Quan el volum de l’aigua torni a la normalitat, el consistori pratenc netejarà de branques i residus els pilars dels ponts per on passen els camins, així com l’esmentat dic de formigó. Per la seva banda, l’Àrea Metropolitana s’encarregarà d’enretirar de la platja tots els residus flotants que han baixat pel riu i que queden dipositats sobre la sorra.

 

Font: ACN i Ajuntament del Prat de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here