El Centre de Serveis El Pla de Sant Feliu va acollir la setmana passada la primera edició del Getting Contacts! Indústria del Baix Llobregat. L’objectiu de la Jornada de networking era potenciar la dinamització d’un dels sistemes productius més representatius de la comarca del Baix Llobregat, la indústria, mitjançant una trobada sectorial per aportar oportunitats de negoci a cada empresa participant i crear sinèrgies que enforteixin el territori i el facin més competitiu. A la trobada van participar 63 empreses del sector indústria, del sector logístic i de serveis avançats a la indústria

L’alcalde de la ciutat, Jordi San José, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Maria Cinta Daudé, van obrir la jornada. A continuació, Sergi Mussons, CEO d’Aurea Productiva, director de QRM Institute a Espanya i professor de la UB, van impartir la ponència “La millor estratègia per guanyar competitivitat a les PIMES catalanes: Fabricació de Resposta Ràpida (QRM)”.

Mussons va detallar els avantatges del QRM, sistema de resposta ràpida en la producció molt interessant per qualsevol empresa. Posteriorment, el gerent de Gettingcontacts!, Juanjo S. Villalobos, va explicar tècniques de networking efectiu i la dinàmica Getting contacts per al desenvolupament professional. A partir de les 11 h, es van desenvolupar les 8 reunions encreuades amb les empreses assistents, mitjançant l’agenda personal de contactes.

La jornada es va desenvolupar amb molta activitat per part de les empreses participants, que estaven molt interessades en establir nous contactes amb d’altres empreses del sector.

La metodologia Getting Contacts permet fer networking mitjançant una agenda de contactes. Es tracta d’una metodologia única, que genera prèviament a l’acte per a cada participant una agenda personalitzada i adaptada als seus interessos. Aquesta agenda permet a cada participant realitzar unes 10 entrevistes d’alta efectivitat.

La jornada va ser organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu amb el suport dels ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i altres entitats locals, amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here