Activitats esportives, espectacles de cultura tradicional i d’animació infantil, diferents espectacles al Teatre Plaza i la plaça davant la Biblioteca Central… Un munt d’iniciatives figuren entre els actes previstos per a la Festa Major d’Hivern 2014, que ve acompanyada de la tercera edició de la Fira Medieval ‘Castrum Fidelis’

La Festa Major d’Hivern de Castelldefels es presenta, com sempre, amb un ampli ventall d’activitats. Aquest any, la Festa ve acompanyada de la III Fira Medieval Castrum Fidelis. La Fira s’inaugurarà de manera oficial a les 12.30 hores del divendres, 5 de desembre.

Com cada any, gran pes del programa de festes recaurà sobre les espatlles de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (ACPC) que serà l’encarregada de posar de manifest al carrer l’expressió cultural tradicional catalana: Plantada de Castells, Grallers, Processó pels carrers del centre, Cercavila amb gitanes, cintes, panderetes… i ball de bastons, amb la participació també de la Colla Nova de Bastons de Castelldefels.

L’esport també serà protagonista amb una nova edició de la Pujada al Castell, iclasses obertes de Tai-txi-txuan txi-kung a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang.

Els infants també tindran el seu espai amb un munt d’activitats infantils i familiars. S’oferirà un seguit de tallers i activitat lúdiques per als més petits durant tots els dies de la Festa Major.

Amb motiu del Dia de la Constitució, 6 de desembre, se celebrarà la tradicionaljornada de portes obertes de la planta noble de l’edifici històric de l’Ajuntament de Castelldefels.

La plaça de l’Església, El Castell, la plaça de la Biblioteca i el Teatre Plaza són aquest any els principals escenaris a tenir en compte aquests dies de Festa Major.

Consulta ja el programa complet de la Festa Major d’Hivern 2014.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here