Les instal·lacions del R.C.D Espanyol POWER8 STADIUM acolliran aquest migdia l’acte de presentació d’aquesta oferta esportiva comarcal, amb la participació del president del Consell Comarcal , Josep Perpinyà, el director de Màrqueting del Club, Antoni Alegre, i la capitana de l’equip de futbol femení, Paloma Fernández

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat presenta avui dijous 11 de desembre al migdia, a les instal·lacions de l’Estadi del RCD Espanyol POWER8 STADIUM, l’oferta de turisme esportiu a la comarca.

El Baix Llobregat acull arreu del seu territori un gran número d’equipaments esportius d’altra qualitat molts dels quals promouen equips que participen en les competicions professionals. Instal·lacions i entitats esportives del Baix Llobregat han volgut formar part d’un catàleg per a promoure la comarca com un destí ideal per a la pràctica esportiva de diferents modalitats, gràcies a la proximitat a Barcelona, al clima mediterrani i sobretot a les importants instal·lacions i activitats esportives, com les del RCD Espanyol Cornellà-El Prat.

L’oferta esportiva és, junt amb l’oferta de turisme familiar, gastronòmica i de reunions, les línies de treball més destacades per atraure visitants i turistes a la comarca.  Per aquest motiu, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa una iniciativa amb la col·laboració dels municipis i de les entitats esportives per promoure l’oferta de turisme esportiu, que permeti la captació d’stages i de competicions, i també oferir activitats esportives que complementin les estades dels nostres turistes.

L’acte previst per aquest migdia, doncs, consistirà en la presentació del catàleg, així com de les activitats a les instal·lacions del R.C.D Espanyol, un club que amb la seva oferta d’activitats és un dels emblemes més importants de la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here