Durant aquests dies la ciutat s’omple d’activitats festives, culturals i solidàries adreçades a gent de totes dels edats

Gavà es capbussa aquest cap de setmana en les festes de Sant Nicasi. Com és tradició, el 14 de desembre es commemora el Sant patró d’hivern amb l’ofici solemne que tindrà lloc a la parròquia de Sant Nicasi, a les 11 hores, on no faltarà tampoc el repartiment de panets beneïts. En donar-se la circumstància que la diada s’escau en diumenge l’efemèride es trasllada a dilluns, que serà festa local a Gavà.

Recordem que, durant aquests dies, són ja moltes les propostes de caire divers que s’estan organitzant.

Per dissabte, es faran activitats familiars al Casal Municipal de la Gent Gran de la Torre Lluc, i el refugi antiaeri de la Rambla celebrarà, durant tot el dia, jornada de portes obertes. Un any més, podrem gaudir dels productes artesanals que es posen a la venda a les parades del Mercat de Sant Nicasi, a la Rambla, durant tot el cap de setmana.

La gent gran celebrarà el seu festival artístic a l’American Lake, es faran sardanes a la Torre Lluc i el Centro Cultural Andaluz ha preparat un festival nadalenc  a l’auditori del col·legi Santo Ángel, a les 20 hores.

Amics del ball, de la seva banda, organitza ball amb orquestra, a partir dels 22 hores, a l’escola Jacme March. En la vesant més solidària cal destacar el concert de la Marató de TV3 que, dissabte, a partir de les 12 hores, l’escola de música Alba Massana celebrarà, a l’Espai Maragall, i Trenca’t la Closca ha preparat la sisena edició del seu torneig de pòquer solidari al Casal Sant Jordi.

Diumenge, el Parc Arqueològic celebrarà jornada de portes obertes i, a partir de les 10 hores es faran, d’una banda, visites guiades al castell d’Eramprunya i, de l’altra, podrem veure les de puntaires a la plaça de Blas Infante.

A la tarda, a partir dels 17 hores,  es farà la festa de comiat de l’Ésser del Mil·leni amb moltes activitats lúdiques i és que, tal i com ja es va fer l’any passat, la Fura dels Baus se l’endurà durant uns dies per protagonitzar l’espectacle de Cap d’Any que farà a Barcelona.   El programa de diumenge culminarà amb el concert de la Coral la Igualtat titulat “De l’òpera al cinema”, a partir de les 19 hores a l’Espai Maragall.

 

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here