El Delta Business Center ha estat escollit com un dels deu millors vivers d’empreses de l’Estat Espanyol

Segons un informe de la Fundació de Caixes d’Estalvi, Viladecans queda només per darrera de Gijón i Àlava, i en destaca tant l’assessorament que ofereix als emprenedors com la qualitat de les seves instal·lacions.

La mateixa fundació revela en el seu estudi que pràcticament la meitat de les noves empreses que es posen en funcionament tanquen abans no passen tres anys, una proporció que es redueix a un 10 o 20% si tenen el suport d’aquests vivers d’empreses.

El Delta Business Center

Ubicat al centre d’una xarxa de transports que hi permet un accés còmode i ràpid. A 15 minuts en cotxe des de Barcelona. A 5km de l’Aeroport de Barcelona-El Prat. Estació d’autobusos i Renfe a 3 minuts i a 6 minuts a peu respectivament.

Les instal•lacions del Delta Business Center es componen de despatxos de diferents superfícies, equipats amb mobiliari, connexió a internet (fibra òptica), línea telefònica i climatitzador. Les sales de reunions del Centre juntament a la zona d’office i sala d’epera, han estat dissenyades per satisfer qualsevol empresa que vulgui organitzar reunions o actes diversos de petit format en un equipament d’aquestes característiques.

El Centre també disposa de les divisions Delta Business Consulting i Global Business Language, serveis varis d’assessorament a empreses i aprenentatge d’idiomes i serveis de traduccions respectivament. També està a disposició dels clients un servei tècnic d’informàtica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here