Els dies 19, 22 i 23 el saló acollirà més de 4.000 alumnes d’educació primària i a partir del 24 de desembre obrirà per a tothom fins Cap d’Any(excepte dies 25 i 26)

Un any més, arriba a Fira de Cornellà una de les fires infantils nadalenques més veteranes. La Fira Infantil de Nadal celebra la seva 22ena edició del 24 al 31 de desembre. I de forma prèvia i amb visita concertada d’escoles, els dies 19, 22 i 23 de desembre ens visitaran més de 4.000 alumnes d’educació primària. En total 8.300 metres quadrats que acullen castells inflables, atraccions, tallers de tota mena, actuacions en viu, esports…

Tot en un mateix recinte amb una àmplia oferta d’activitats lúdiques i educatives adaptades per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.

Entre les novetats, la possibilitat de participar en el taller CHIC4U, un spa infantil amb zona de manicura, massatge i perruqueria. També destaquen enguany actuacions en viu com la del dia 28 pel matí amb la participació de la banda de jazz Dixiecat Street Dance o el taller de disfressa que enriqueix la gran oferta d’activitats que es poden fer a la nova edició de la Fira Infantil de Nadal.

Vint-i-dos anys d’experiència combinant valors educatius, culturals, socials i mediambientals amb l’esbarjo, l’oci i la diversió. El saló obrirà del 24 al 31 de desembre de 10h a 20h excepte els dies 24 i 31 que es tancarà a les 18h. Els Dia de Nadal i Sant Esteve la fira romandrà tancada.

Atraccions de fira, castells i llits elàstics

La fira infantil implica diversió a dojo. En aquest sentit l’àrea dedicada als castells inflables, atraccions firals i llits elàstics és la zona més demandada pels més petits. Epi, Bob Esponja, El Tigre, Shrek o el Peque Simpson són alguns dels personatges representats als castells inflables. Els llits elàstics completen l’oferta pels més saltimbanquis.

Quant atraccions típiques de fires, enguany els nostres petits visitants podran gaudir amb el Bot-Bot Simpson i el carrusel dels cavallets. Tot estarà enllestit a partir del dia 19 per a escoles i partir del 24 de desembre per a la resta de públic.

Més de 3.500 metres quadrats dedicats als esports

Sens dubte, l’apartat dels esports també és una de les àrees que reben millor acollida edició rere edició. Al llarg d’aquests dies es poden practicar en el saló moltes disciplines en els més de 3.500 metres quadrats que s’han reservat i que funcionarà fent petits tornejos gràcies a la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i del grup de Voluntaris presents en al fira.

Enguany es podrà gaudir amb pluja de pilotes, tennis taula, futbol sala, circuit de patinets, mini futbol, mini tennis i pàdel i mini bàsquet.

Els tallers de manualitats, el principal reclam

La Fira Infantil dóna cabuda a tot tipus de propostes amb un espai molt especial per a les manualitats i la divulgació de valors culturals, una zona molt reclamada pels nostres visitants sobretot per a la franja d’edat d’entre 8-12 anys.

Gràcies a l’ èxit d’altres edicions, tornen tallers com el Toc-toc, un joc que es practica amb l’ús de portes reciclades de forma original i que potencia l’habilitat dels participants, o els tallers de manualitats impulsats pel Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cornellà com el de Medi Natural que fomenta el coneixement de la fauna o el taller “Fem la nostra flor”, “Fem el peix” o el de màscares de la fauna del Baix Llobregat.

Repetim també d’altres com el taller de maquillatge, al qual s’afegeix una de les novetats, un spa infantil amb zona de manicura, massatge i perruqueria. El taller de disfresses acabarà de deixar radiants als nostres petits visitants.

La fira, un aparador en viu i en complet moviment

Al llarg dels dies de la Fira Infantil, també es farà la presentació del Flipy Flux, una nova joguina que potencia la ciència, la màgia i la diversió. Es faran representacions per tal que tots els nens i nenes vegin com una figura tan particular com un Toroide, gira pel cos com si fos bombolla de sabó.

La fira compta també amb el recolzament dels cossos de seguretat. La Guardia Urbana de Cornellà estarà representada durant els tres dies dedicats a la visita d’escolars i faran xerrades i demostracions sobre educació viària. Els Mossos d’Esquadra també hi participen mostrant les seves patrulles i desvetllant els secrets de la seva professió als nostres menuts.

També s’acolliran actuacions en viu que ens vindran de la mà d’entitats de la ciutat com els Castellers de Cornellà el dissabte, 27 de desembre amb taller per ensenyar com fan els castells i amb demostracions a la tarda. El dia 28 serà el torn musical amb l’actuació pel matí de la banda de jazz, Dixiecat Street Band, concert que completaran amb explicació sobre els seus instruments.

La fira amb el recolzament de més d’una trentena d’empreses

I un any més, una trentena d’empreses i entitats s’impliquen col·laborant amb l’Ajuntament de Cornellà i fent possible que el recinte firal es transformi durant uns dies en un gran saló de la infància. Repeteixen, any rere any, firmes com Base, Educa Borràs, McDonald’s, Aigües de Barcelona, Sunny Delight, FC Barcelona, RCD Espanyol o els hotels Ibis i Novotel. Enguany s’afegeixen d’altres com Scalextric o la Xarxa Solidària Ciutadana.

Entitats i empreses vinculades a la ciutat tornen a donar-nos el seu suport com per exemple Eroski, Llobregat Centre Comercial, Anbo, M30, Tecsalsa, Cornnatur, el Parc Esportiu Llobregat o Cinemes Full entre d’altres. Completen la llista Knex, Pollo Campero, la clínica dental Palacios&Escolano, Pans & Company, Cornnatur, El Periódico de Catalunya, Floristería René i Creu Roja.

Fira Infantil de Nadal:

Dies obert al públic: del 24 al 31 de desembre

Dies per escoles: 19, 22 i 23 de desembre 25 i 26 de desembre tancat

Horari: d’10h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’10h a 18h

Preus: Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys 7€

Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys 12€

Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys 15€

Més informació a www.firacornella.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here