Es reprèn d’aquesta manera la col·laboració que ja havien tingut amb l’entitat anys enrere

Dimarts, 16 de desembre, l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina Tormo, i la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Conxita Sánchez Medina, van firmar el conveni de col·laboració entre totes dues institucions per a l’any 2014.

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) és una entitat cultural sense ànim de lucre fundada l’any 1974 i declarada entitat d’Utilitat Pública (2005) que té el compromís de promocionar la comarca i contribuir a cohesionar-la a través de la cultura, el coneixement i la defensa del patrimoni. Impulsen l’estudi i la recerca en l’àmbit cultural i social i en divulguen els resultats; vetllen per la defensa del territori, la identitat i la història del Baix Llobregat; disposen d’un important fons bibliogràfic sobre la comarca, i vetllen per la recopilació de la memòria democràtica de la comarca i la seva actualització. Per fer-ho possible, compten amb treball voluntari i professional, amb mecenatge privat i amb ajuts públics d’entitats i institucions, entre les quals hi torna a haver l’Ajuntament d’Esparreguera.

La presidenta del CECBLL, acompanyada de dos membres més de l’entitat, Esther Hachuel i Xavier Mas, i l’alcalde d’Esparreguera, acompanyat de la regidora de Cultura, Núria Valldeperas, es van mostrar molt satisfets de poder reprendre aquesta col·laboració i poder tornar a comptar amb el suport mutu en la tasca de vertebrar la comarca en l’àmbit cultural, de promoure la cohesió territorial i de difondre els valors històrics, socials, culturals i naturals del Baix Llobregat.

En la mateixa reunió en què es va firmar el conveni, ja es va començar a parlar de la primera activitat que organitzarien conjuntament al març del 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here