El gavanenc seguirà entrenant el Barça de bàsquet fins el 201. L’actual contracte del tècnic blaugrana expirava el 30 de juny de 2015

El FC Barcelona ha informat que el Club i el gavanenc Xavi Pascual han arribat a un principi d’acord per ampliar el contracte de l’entrenador del primer equip de bàsquet fins a la finalització de la temporada 2016/17. L’actual contracte del tècnic blaugrana expirava el 30 de juny de 2015.

Pascual es va fer càrrec del primer equip el 14 de febrer de 2008 i l’acord per a la seva renovació coincideix amb el seu partit oficial número 500 com a entrenador del Barça, que aconseguirà aquest divendres en el partit d’Eurolliga davant el Panathinaikos a Atenes. L’acord entre el FC Barcelona i Xavi Pascual es formalitzarà en els propers dies.

Xavi Pascual va arribar al FC Barcelona en la temporada 2004/05 per fer-se càrrec del segon equip i de l’adreça tècnica del bàsquet basi. Des de 2005 fins a 2008, va ocupar el càrrec de segon entrenador, com a ajudant de Dusko Ivanovic. Pascual es va fer càrrec del primer equip, després de la destitució d’Ivanovic. El tècnic de Gavà va redreçar la dinàmica de l’equip, i la temporada següent (2008/09) es va convertir en l’entrenador més jove a guanyar la Lliga ACB.

L’any següent arribaria el gran èxit del tècnic blaugrana, en guanyar l’Eurolliga i fer-ho, a més, com el tècnic més jove. Durant les temporades següents, Xavi Pascual va seguir sumant èxits en la banqueta del Barça. A més, el de Gavà ha estat nomenat en tres ocasions ‘Millor Entrenador ACB’, i la temporada 2009/10 va ser guardonat com a ‘Millor Entrenador Eurolliga’.

 

Font: Ajuntament de Gavà (elbrugers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here