Cinema infantil, tranquil i en català, aquesta es la premisa del pack nadalenc del Cinebaix, que ja porta dos caps de setmana funcionant i que proposa una selecció de pel·lícules infantils de producció internacional doblades al català. Aquest diumenge, podreu gaudir de “La petita Anna i el tiet Llargarut” i del 25 al 29 de desembre, de “Laban el petit fantasma. Quina por!”

PACK MÀGIC és una proposta global de divulgació del cinema en català que ofereix al públic infantil i a les seves famílies una alternativa al consum cinematogràfic que inclou l’educació en els valors i la pràctica d’un oci actiu i creatiu.

Una proposta cultural de qualitat per a famílies que vulguin acompanyar els seus infants en la descoberta del món del cinema, un projecte dissenyat i distribuït per la cooperativa DRAC MÀGIC i que a Sant Feliu de Llobregat arriba de la mà de CINEBAIX.

“La petita Anna i el tiet Llargarut” -que podreu veure aquest diumenge a les 17:30 hores-, és un film basat en les il·lustracions de Lasse Sandberg, amb fons simples fets amb acrílics o pastels i els dibuixos infantils a llapis, que es combinen amb una tècnica que recorda al collage. (A partir de 3 anys)

I del 25 al 29 de desembre, el cinema comarcal ofereix “Laban el petit fantasma. Quina por!”. Les històries sobre Laban es basen en personatges del best-seller infantil “Laban The Little Ghost”, creat per Inger i Lasse Sandberg. Narrades amb un grafisme senzill i acolorit, ens acompanyen a conèixer la família de fantasmes d’en Laban (A partir de 2 anys)

Trobareu informació general al web www.packmagic.cat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here