L’ambient nadalenc es continúa estenent per cada racó del Baix Llobregat

Martorell

El Centre Comercial La Vila porta aquest diumenge 21 de desembre l’ambient nadalenc a l’eix principal del barri organitzant durant tot el dia la Fira d’artesania i regal de Nadal. Uns cinquanta paradistes ofereixen al carrer productes d’alimentació, complements i objectes de regal, i complementaran l’oferta dels establiments, que romandran oberts tot el dia. També hi haurà altres punts d’atracció, com un slot gegant i un concurs de cartes de Reis.

A més, totes les botigues adherides al Centre Comercial La Vila romandran obertes des de les 10.00 i fins les 20.00h dins la campanya de compres del Nadal, i seran acompanyades al carrer per unes 50 parades comercials. Antoni Pascual, gerent del Centre Comercial, explica que “vindran artesans paradistes d’arreu de Catalunya i de Martorell, que s’instal·laran des de la plaça de l’Església i fins la plaça de les Hores, en una superfície linial d’uns 200 metres”.

Les parades al carrer oferiran tot tipus de productes. En alimentació, es podran comprar embotits, formatges, patés, coques, pans i altres productes artesans poc habituals a les botigues. També hi haurà objectes de regal, joies, joguines i complements nadalencs amb segell artesà.

La Fira inclou també altres atractius per apropar els martorellencs fins aquest eix comercial. Com explica Pascual, hi haurà “un slot molt espectacular instal·lat a la plaça de l’Església. I també farem un concurs de cartes als Reis Mags de l’Orient”.

Aquesta darrera activitat consistirà en que els nens, des d’aquest divendres 19 i fins al 30 de desembre, omplin la carta als Reis afegint-hi algun desig personal, i que la dipositin en l’urna del patge Viu Viu a la plaça de les Hores, o bé al local de Discere, al carrer de Lloselles 66. Explica Pascual que “tenim un acord amb els Reis Mags. Permetrà que els autors de les tres cartes amb desitjos més bonics i amb més valors rebin a casa totes les joguines demanades”.

Sant Vicenç dels Horts

Un any més, la Fira de Nadal de Sant Vicenç dels Horts arriba farcida d’activitats, tallers, espectacles de teatre i animació infantil, entre d’altres propostes, a més de la nombrosa oferta comercial i gastronòmica pròpia del comerç local. Aquest 21 de desembre, la Fira de Nadal i del comerç local anirà acompanyada d’un ampli ventall d’activitats, a més del Caga Tió popular.

Durant tot el cap de setmana, la Fira de Nadal està ubicada a la plaça Narcís Lunes on avui la canalla hi podrá fer cagar el tió.

Aquí podeu consultar la programació

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here