La sala d’actes de la Secció d’Esports de l’Ajuntament va acollir aquest dimarts 23 de desembre la Presentació Oficial del 9è Torneig Rei de Reis de bàsquet infantil de la ciutat de Castelldefels

En la mateixa es van plantejar les línies mestres d’un certamen que ja s’ha consolidat com un referent dins del món del bàsquet infantil, obtenint de cara a aquesta edició el segell d’homologació FIBA, prestigiós distintiu que dota el Rei de Reis d’un marcat marcat caràcter internacional.

En aquest sentit cal dir que enguany són dos els equips de fora de l’estat que hi prenen part -Dínamo de Moscou i Escola Azzurra de Roma-, esquadres que com és habitual acompanyen la important representació d’equips ACB (FC Barcelona, Real Madrid, Unicaja, Joventut de Badalona, València, Estudiantes, CAI Zaragoza o Manresa, entre d’altres).

La competició es disputarà entre els dies 2 i 5 de gener als Pavellons Municipals de Can Vinader i Can Roca, i enguany, per primer cop, compta amb el patrocini del Centre Comercial L’Ànec Blau.

Antonio Osuna, president del CB Castelldefels, va comentar que “la homologació de la FIBA és important, i pel cartell d’equips estem entre els millors torneigs d’Europa. Creixem i seguim amb aquesta vocació de seguir endavant any rere any. Enguany venen dos equips de fora de l’estat i pràcticament totes les millors escoles ACB, per tant estem més que satisfets”.

Juan Francisco Urbano, responsable de màrqueting del Centre Comercial L’Ànec Blau es va mostrar prou il·lusionat amb aquest nou vincle, i espera que “la relació entre les dues parts sigui profitosa, ja que la nostra predisposició a la col.laboració és màxima. El torneig és prestigiós i estem segurs que viurem una de les millors edicions en aquest 2015”.

Per últim, Sonia Motos, regidora de Presidència, va assegurar que “torneigs com el de Rei de Reis ratifiquen que Castelldefels és una ciutat eminentment esportiva, amb moltes entitats i esportistes que diàriament entrenen i practiquen la seva activitat, i això no fa més que enfortir el teixit social que la conforma. L’esforç organitzatiu és gran, però el resultat final val la pena”.

Recordem que en l’edició del 2014 el guanyador va ser l’Unicaja de Málaga, liderant el palmarès el Joventut de Badalona, amb dos títols.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here