El dia 11 de gener de 2015 tindrà lloc la 3a edició de la cursa de muntanya “Cinc Cims”.  Un any més, la cursa omplirà els carrers de Corbera

Bon recorregut, camins, corriols espectaculars i vistes esplèndides, la converteixen en un acte a remarcar dins de la Festa Major de Sant Antoni de la localitat.
La cursa es desenvolupa en un entorn natural, a 20 km de Barcelona. Corbera és una localitat envoltada de bosc típicament mediterrani i aquest és el terreny per on es desenvolupa gran part de la cursa, el qual està declarat com Espai d’Interès Natural de les Muntanyes d’Ordal.
El recorregut enllaça els cinc cims que envolten a la localitat baixllobregatina, amb una distància total de 26 km i un desnivell positiu de 1.250 metres. Els cims que s’assoleixen són La Creu de l’Aragall (545m), Roca Foradada (582m), El Forrellac (628m), Puig d’Agulles (652m) i Puig Montmany (494m).
Per tal de fomentar al màxim la participació dels corredors i corredores, les seves famílies, seguidors i seguidores, enguany s’ha inclòs a l’aplicació mòbil Corbera de Llobregat App, el recorregut de la cursa.
A l’apartat de Turisme hi podeu trobar la geolocalització, explicació i contactes dels Cims i Punts de Trobada entre participants, seguidors i seguidores.
A l’apartat Rutes s’hi troben el recorregut de la cursa, llocs i telèfons d’interès.
A més, a l’aplicació Corbera de Llobregat App hi ha la millor guia turística, gastronòmica, cultural, comercial i empresarial del municipi.
Disponible per a iOS (iPhone i iPad) i Android
Informació de la cursa:

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here