L’Ajuntament de Sant Esteve ha aprovat la concessió de 10 beques de menjador escolar destinades a infants del municipi als quals la Generalitat ha denegat l’ajut. Es tracta d’expedients que estan per sota del llindar d’ingressos establerts i que, per criteris pressupostaris de l’administració catalana, han quedat exclosos

Davant d’aquesta situació, el passat octubre, la regidoria de Benestar Social va obrir la convocatòria d’aquests d’ajuts amb l’objectiu d’atendre aquelles famílies amb dificultats.

Paral•lelament, s’està treballant des de les escoles en la cerca de recursos i la possibiitat d’obtenir beques a través d’entitats del Tercer Sector, com Creu Roja o Educo. Aquesta darrera n’ha atorgat dues que se sumen a les deu finançades amb fons municipals.

L’ajut municipal correspon al 50% del cost del servei. Així, l’Ajuntament hi destina 682 euros mensuals. Cada tres mesos es revisa l’ajut per valorar possibles canvis en la situació familiar.

En cursos anteriors, l’Ajuntament ja s’ha fet càrrec d’aquest tipus de beques així com d’altres ajudes per alimentació a través dels ajuts d’urgència social.

1 COMENTARI

  1. Cuidado con la picaresca, las normas se hacen para todos y el ayuntamiento debe velar por el dinero del contribuyente.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here