L’equip blanc es va imposar al Barça per 62-71 a la final de l’emblemàtic torneig de bàsquet infantil organitzat pel Club Bàsquet Castelldefels

62-71. El Real Madrid es va imposar amb contundència el Barça a la final de la IX edició del torneig de bàsquet infantil Rei de Reis, disputada el passat 5 de gener al poliesportiu municipal de Can Vinader. Els blancs es van desenganxar en el marcador en el primer quart i van finalitzar la primera meitat del partit 28-39.

No obstant això, els blaugrana van reaccionar i van signar un gran tercer quart fins arribar a posar un a dalt en el marcador. Però el Real Madrid no estava disposat a deixar escapar el torneig i va tornar a imposar la seva autoritat en l’últim quart fins emportar-se el partit amb el definitiu 62-71, especialment gràcies a l’actuació de Usman Garuba, elegit jugador MVP del torneig i màxim anotador a la final.

“En un vibrant partit els blancs han estat superiors en els moments determinants”, comenten des del Club de Bàsquet Castelldefels, entitat organitzadora del torneig. “Cada any ens repetim, però cada any és igual de cert: hem clausurat la nostra edició de millor nivell basquetbolístic. Hi ha coses a millorar, posarem tot el nostre esforç en aconseguir superar-nos per al del 2016, que serà la nostra desena edició”, afegeixen des del club.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here