Dissabte a les 12:30 hores es realitzarà la inauguració oficial de la plaça. La ciutadania també podrà visitar la nova estació de la L9 dissabte i diumenge en horari de matí i tarda

Aquest dissabte 10 de gener s’estrena la nova plaça de Catalunya del Prat, un espai de casi 25.000 metres quadrats que ha estat reformat integralment tant en superfície com sota terra.

Coincidint amb la inauguració oficial tindran lloc dues jornades de portes obertes de l’estació del metro de la plaça Catalunya, que es dirà Cèntric, i dels nous aparcaments subterranis: seran dissabte i diumenge d’11 del matí a 14 hores i de 17 a 19 hores.

L’estació del metro ja està acabada a l’espera de que comencin a circular els convois l’any 2016 i serà la primera ocasió en que la ciutadania podrà visitar aquesta nova infraestructura.

Durant el matí de dissabte, des de les 11 del matí i fins a les dues del migdia, totes les persones assistents podran participar a les activitats de celebració programades: pràctiques esportives, danzòdrom, jocs infantils o actuacions musicals. També es podrà visitar una exposició sobre la història i la transformació de la plaça de Catalunya.

Aquí podeu consultar com és la nova plaça de Catalunya: Plaça Catalunya (pdf 382KB) 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here