Més d’un miler de gossos desfilaran dissabte i diumenge pel recinte firal de Ca n’Oliveras a Martorell, en el marc de la 84a Exposició Internacional Canina Barcelona 2015 organitzada per l’Associació Unió Cinòfila de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Martorell. L’entrada és gratuïta

Els dies 11 i 12 de gener arriba al recinte firal de Ca n’Oliveres la 84a Exposició Internacional Canina Barcelona 2015 on hi participarà més d’un miler de gossos de diferents races i procedències.

Maite Gonzalvo, presidenta de l’Associació Unió Cinòfila de Catalunya ha explicat que “els jutges familiaritzats amb diferents races avaluaran la qualitat i morfologia dels gossos en comparació amb l’estàndard de cada raça”.
Es podran veure pastors, esportius, teckels, nòrdics, terriers, llebrers, goldens o cockers i diumenge gossos de caça, de guarda i defensa, exòtics, primitius o de companyia. “També s’aprofitarà per fer campanya de tinença responsable d’animals de companyia”, ha dit la presidenta.
La 84a Exposició Internacional Canina Barcelona 2015 tindrà lloc dissabte i diumenge, de 10.00 a 17.00h, al recinte firal de Ca n’Oliveras. Organitza l’Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya i l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Real Sociedad Canina de España i la Federation Cynologique Internationale.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here