El ventall d’activitats que es duran a terme serà molt ampli i, en algunes d’elles, les inscripcions ja estan obertes per a tothom qui vulgui participar

La Festa Major comença oficialment el 22 de gener, però, per anar fent boca, els dies 17 i 18 de gener ja s’organitzaran diverses activitats.

És el cas de la jornada de portes obertes de pàdel que organitzen el Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament per al dissabte 17 de gener, de 10.30 a 13.30 h.

El programa d’aquesta jornada esportiva inclou un clínic per a nens, un altre per a adults i un clínic test de pales, així com també un partit d’exhibició d’adults i un partit d’exhibició infantil. Les inscripcions per a aquestes activitats es poden fer a la recepció del mateix CEM i també trucant al telèfon 93 672 44 48.

Més activitats

L’oferta d’activitats per al dissabte 17 de gener continua a la tarda, amb un tast de vermut i ratafia i la xerrada ‘Introducció al món de les ratafies i el vermut’, a càrrec de José Escudero, enginyer agrònom, a les 19 h.

La proposta, organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de La Cuina d’en Toni i Cal Feru, tindrà lloc a La Cuina d’en Toni (c. Rafael Casanova, 45) i les inscripcions es poden fer al mateix restaurant, amb un preu de 10 euros. D’altra banda, el diumenge 18 de gener, la pista de la Foneria i el parc urbà acolliran una mostra de cultura urbana, que inclourà exhibicions de skate en un halfpipe, scooters, rollers i música i ball hip hop.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de les entitats La Capella i Cojinetes Rotos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here