Pablo Derqui, Lluís Marco, Borja Espinosa, Mario Gas, Vicky Peña, Gisela o Amaia Montero són alguns dels grans noms que desfilaran aquesta primavera per Cornellà

La nova programació estable ‘Teatre L’Auditori’ que s’iniciarà a partir del proper 7 de febrer arriba carregada de grans noms del món de la interpretació. La nova cartellera està formada per set propostes de qualitat a uns preus assequibles.

De la Cia Cor de Teatre i sota la direcció de Paco Mir, el 7 de febrer inaugura el nou cicle Allegro, un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella.

El 22 de febrer les persones assistents a l’auditori podran gaudir de L’Orfe del Clan dels Zhao, dirigida per Oriol Broggi i amb un gran repartiment amb cares molt conegudes del món del teatre, del cinema i la televisió.

Ja el 15 de març serà el torn de Mario Gas i Vicky Peña en El largo viaje del día hacia la noche. El 18 d’abril visitarà Cornellà la veu Disney a Espanya, Gisela y el libro mágico, en el marc d’un cap de setmana del tot familiar on l’endemà, el dia 19, es podrá gaudir amb Constelaciones, una producció d’Aracaladanza.

També a l’abril, el dia 25, es realitzarà un concert de luxe on vibrarà la veu d’Amaia Montero. El 30 i el 31 de maig es podrá veure la segona gran producció del grup Cornellà Teatre de L’Auditori, que posaran en escena El retaule del flautista.

Les entrades ja estan a la venda a www.auditoricornella.com amb la possibilitat d’adquirir abonaments especials per a tots els espectacles i també un abonament especial per Gisela+Constelaciones a un preu de 20€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here