‘Esplugues t’estimo’ és el lema que il·lustra banderoles, un tríptic i una enganxina

“Per què m’estimo Esplugues?”. Sobre aquesta pregunta convida a reflexionar la nova campanya institucional llançada per l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar el sentiment i l’orgull de pertinença de la ciutadania al seu municipi. Després de crear certa expectació per mitjà dels anuncis publicats en els darrers mesos a la revista municipal El Pont i a L’Agenda, coincidint amb l’inici del nou any la campanya s’ha ampliat i n’avança algunes respostes: perquè Espugues és una ciutat solidària, educadora, innovadora, neta, segura i participativa. Perquè té un centre històric ple d’encant, una rica vida associativa i nombrosos parcs i jardins. I també perquè la pressió fiscal és de les més baixes (un 56% inferior a la mitjana provincial), disposa de bons equipaments i espais per practicar-hi esport i d’un comerç de primera.

#EspluguesTestimo

Amb aquests arguments com a punt de partida, l’Ajuntament vol animar els espluguencs i espluguenques a fer les seves aportacions (explicant per què s’estimen Esplugues o fent una foto del seu indret favorit de la ciutat) i compartir-les a través de Twitter amb el hashtag #EspluguesTestimo.

A més, es busca la implicació directa dels ciutadans en la difusió d’aquesta iniciativa; per això, juntament amb un tríptic informatiu, s’ha distribuït per totes les llars una enganxina amb la imatge de la campanya Esplugues t’estimo, perquè les persones que ho desitgin puguin lluir-la en els seus vehicles, motxilles, carros de la compra i altres elements d’ús habitual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here