Les activitats que se celebraran el proper 22 de febrer es desenvolupen dins la part baixllobregatina del Parc Natural de Garraf

La Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) de Gavà organitza el proper 22 de febrer el III Canicròs i la III Mitja Marató de Muntanya de l’Eramprunyà.

El Canicròs és una disciplina esportiva que consisteix en córrer lligat a un gos. El gos utilitza un arnés de tir i ajuda al corredor estirant d’ell mitjançant una línia de tir amortidor que els uneix.

El circuit consta de 7,2 quilòmetres i 266 metresde desnivell acumulat aproximadament, es desenvolupa per pistes i corriols de la zona forestal de Gavà i pretén donar a conèixer un paratge proper a la ciutat que sovint és del tot desconegut.

La sortida es realitza des de l’Ajuntament de Gavà, passa pel peu del Calamot, travessa el pla de Queralt i retorna a la ciutat travessant la Vall de la Sentiu amb una última pujada per la serra de Queralt.

És obligatòria la vacunació per tetravalent, ràbia i tos de les gosseres. I també és obligatori el mosquetó de seguretat.

La Mitja Marató comptarà amb 23 quilòmetres de distància i es desenvolupa dins el Parc Natural de Garraf, entre els municipis de Gavà i Begues. El recorregut permet gaudir d’unes vistes espectaculars de tot el Delta del Llobregat i part del Massís del Garraf.

Enguany la prova forma part del Circuit de curses de muntanya de la FEEC, del 5è Premi FEEC de Canicròs.

 

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here