El Consorci del Parc Agrari va acabar l’any 2014 guardonat amb el premi Reconeixement Cultural Baix Llobregat en la categoria de Preservació d’espais naturals i cultura rural. I ha començat l’any 2015 amb un altre reconeixement, el que l’hi va concedir per votació popular, el passat dilluns 19 de gener, la publicació El Llobregat, en la categoria Afluent Verd, en el que reconeix que el Parc Agrari s’ha convertit en una marca per fomentar els productes de proximitat autòctons de la comarca

En el primer dels premis el veredicte es va fer públic el 14 de novembre a l’Atrium de Viladecans, durant la celebració de la VIII edició d’aquests guardons impulsats pel Centre d’Estudis Culturals del Baix Llobregat.

El segon premi, amb què s’enceta l’any, es va entregar el passat dilluns 19 de gener a l’hotel Porta Fira, la gala en la seva primera edició dels premis que fomenta la publicació El Llobregat. El Parc Agrari va ser un dels guanyadors en la categoria Afluent Verd, la resta de premiats es repartien en d’altres cinc categories entre les quals hi van galardonar a Jordi Évole, Karra Elejalde, Manel Esteller, l’Associació Educativa Ítaca i la Fundació Banc dels Aliments.

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat es va crear l’any 1998 per protegir i gestionar 2.938 ha d’una de les zones agrícoles més antigues i fèrtils del país i que constitueix un patrimoni cultural, econòmic i ecològic de primer ordre al bell mig de la comarca del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here