En una carta, Sánchez trasllada al conseller de Territori i Sostenibilitat la necessitat d’instal·lar un semàfor que per facilitat i assegurat la sortida dels vehicles de la urbanització de Bruguers

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha exposat al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, la seva “preocupació” per la perillositat del tram de la carretera BV-2041 entre Gavà i Begués “que segueix sent segons els estudis, la via amb més risc d’accidents de Catalunya, concretament a la sortida de la urbanització del barri de Bruguers”, en referència a l’estudi EuroRAP presentat pel RACC la setmana passada.  A la carta enviada al conseller, l’alcaldessa assegura que tot i les millores executades en els darrers mesos, la sortida “continua sent perillosa i valorem la necessitat d’instal·lar un semàfor i altres mesures oportunes”. Sánchez es remet a l’acord aprovat per la Junta de Govern per sol·licitar al Departament encapçalat per Sant Vila un conjunt d’accions que resolguin la problemàtica.  L’acord es fa ressò de les peticions dels veïns del barri de Bruguers que consideren que la sortida considera sent perillosa i no són suficients les mesures adoptades fins al moment per garantir la seva seguretat. Entre altres accions, l’Ajuntament de Gavà planteja la instal·lació d’un semàfor detector de velocitat, o qualsevol altres mesura oportuna a tal efecte, així com la instal·lació d’un semàfor a demanda per tal de facilitar i assegurar la sortida dels vehicles de la urbanització.

L’alcaldessa apel·la a la sensibilitat del conseller “per resoldre una qüestió prioritària per a Gavà, com és resoldre la perillositat de la via que és l’únic accés tant al barri de Bruguers com a la veïna localitat de Begues” i mostra la seva predisposició a col·laborar amb el Govern de la Generalitat per assolir aquest objectiu.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here