El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el president del RCD Espanyol, Joan Collet, van refermar diumenge un nou conveni de col·laboració entre ambdues institucions. El compromís se centra en la voluntat conjunta de desenvolupar espais d’educació i formació a través de la pràctica del futbol per a infants de la demarcació de Barcelona

Aquest conveni té caràcter anual i serà renovable per als propers exercicis. En concret, la Diputació de Barcelona col·laborarà amb la Xarxa d’Escoles de Futbol (XEF) de la Fundació blanc-i-blava i les seves escoles a Sant Feliu de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i la mateixa Escola de Futbol de Sant Adrià, que està tutelada per la Fundació i emmarcada en el conjunt d’activitats que es desenvolupen en la Ciutat Esportiva Dani Jarque del club.

L’acord preveu la presència de la imatge de la Diputació de Barcelona en tota acció de formació i difusió de la tasca de la XEF de la Fundació de l’Espanyol, incloent les samarretes d’entrenament i joc dels menors i les instal·lacions on practiquin el futbol. Per la seva part, la Diputació es compromet a prestar assessorament i suport al desenvolupament d’aquest projecte, tant des de la vessant de projecció en el territori com d’assegurar-ne els recursos suficients per a la tasca formativa en valors.

Aquest és el segon conveni de col·laboració entre ambdues institucions. Durant l’acte, els dos presidents van manifestar la voluntat de poder seguir col·laborant en el futur immediat mantenint l’objectiu comú de potenciar la formació educativa a través de l’esport.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here