L’empresa ha començat a reparar el forat i els danys que va provocar l’avaria del conducte

(ACN).- Mina Aigües de Terrassa s’ha compromès amb els veïns de la urbanització Sant Miquel d’Abrera a trobar una solució definitiva al traçat de la canonada que es va avariar la passada setmana en el termini d’un any.

L’avaria va inundar el carrer i va provocar danys als habitatges. Fonts de la companyia han explicat a l’ACN que el desviament de la canonada sembla ara per ara la solució “més lògica” però afegeixen que també és “la més cara”.

Aquest desviament és la principal reivindicació dels veïns, que van denunciar que no podien viure amb la “por” que es repetís una avaria igual i per això es mostren “satisfets”. L’empresa ha començat a reparar el trencament de la canonada i els danys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here